Monday 27 February 2012

KALAU BUKAN KHALWAT APER OSTAZ PI KAWAT KE

Harami punya Badrul Khalwat Amin, dia masih tak mengaku dia ditangkap khalwat? Cilakak punya Badrul Khalwat, lu siap kantoi dengan laki dia kena sepak penampar plak tu masih tak nak ngaku ya? 20 minit nak tunggu lu bukak pintu beb? Apa lu buat dalam? Ajar mengaji? KLIK SINI

20 orang lu kata datang serang lu? Toksah tipu la sakai! Laki dia je datang, siap penampar lu lagi beb. Lu kira tak jantan la, main bini orang pastu bila kena balun kata 20 orang datang serang lu! Spesis babi apa lu ni Badrul Khalwat oi? 

Cuba korang fikir balik, Anwar bos si Badrul Khalwat ni, yang digelarnya sebagai Imam Mahdi pun suka main dengan bini orang, maknanya si Badrul pun mendapat semangat atau roh untuk kerjakan bini orang. PKR ni memang sebuah parti yang sangat jijik! Ingat PKR ingat Sex Songsang! Geli wei. Meh kita baca persoalan Kickers terhadap kaki Khalwat bernama Badrul Amin ni.

Rupa-rupanya, bukan malam itu sahaja berlakunya persunyian antara Badrol Amin dengan wanita yang menjadi subahat khalwatnya. Dua hari suami wanita tersebut merayu-rayu wanita subahat Badrol Amin agar pulang dan menyelesaikan masalah antara mereka. Tetapi rupa-rupanya GETAH Badrol Amin lagi kuat.

Kalau kau tak kena tangkap, then ini gambar siapa?
Laporan dibuat kepada JAIP. JAIP datang dan menyerbu. Badrol Amin ditangkap bersama-sama wanita subahat khalwatnya.

Badrol Amin masih terus cuba mengaitkan UMNO dan konspirasi bersama-sama Jabatan Agama Islam Pahang!

Namun cerita tentang Badrol Amin ditampar oleh laki wanita tersebut, kurang mahu diperkatakannya.

Wajar atau tidak suami wanita yang bernama Ramli itu menampar Badrol Amin yang sangat kurang ajar kerana bersunyi-sunyian bersama-sama isterinya di dalam sebuah bilik hotel, tidak boleh diperkirakan. Badrol Amin sebaliknya cuba menfitnah suami malang itu dengan menyatakan, dia telah diserang oleh lelaki berkenaan bersama-sama 20 orang lelaki yang berlagak samseng.

Yang Badrol Amin tidak boleh jawab ialah, mengapa 20 minit baru nak buka pintu? Mengapa isteri Badrol Amin yang dikatakan dibawa sekali, tidak menyelesaikan masalah wanita tersebut? Dan mengapa wanita itu datang mencari Badrol Amin, kemudian merelakan dirinya untuk bersama-sama Badrol Amin di dalam bilik hotel bersunyi-sunyian tanpa orang lain kecuali seorang anak kecil berusia 3 tahun?


Adakah benar ketika ditangkap, Badrol Amin hanya bertuala basah?

Dah memang eloklah, makan penampar!

Nampaknya para pemimpin PKR memang tak boleh harap. Alangkan mereka belum berkuasa pun, habis segala anak bini, janda dan jantan disapu... kalau dah berkuasa, barangkali sesuka hati sahaja mereka mengutip sesiapa yang mereka suka di tepi jalan!

Patutlah beria-ia sangat PKR dengan konsep politik, LIWAT SUKA SAMA SUKA tak salah!!!

OSTAT TAK OSTAT... kalau jenamanya adalah PKR, mereka ini memang jenis suka pelantak hak orang!

Oh ya, MIK pun ada kisah panas pasal Badrul Amin dan skandal bini orang yang terlampau, KLIK SINI

Yang nak membuat aku tergelak tu, ada bloggers Pakatan yang masih nak selamatkan si Badrul Khalwat ni walau dah tahu dia ni kaki sebat bini orang! Aduh, hinanya korang ni. Apa punya babi la penyokong Pakatan Haramjadah ni. Tak cukup dengan tu, ada jugak yang kata suami si betina yang ditangkap khalwat tu dengan sengaja memasukkan Badrul ke dalam bilik! Muahahahahaha

Korang tengok la depa punya spin! Tak habis-habis nak pertahan jugak sampai boleh buat cerita tak masuk akal beb! Apa Badrul ni budak kecik ke boleh tangkap-tangkap bawak masuk bilik? Kalau ya pun, kenapa Badrul yang boleh kecam PM, boleh kecam Mufti tak berani nak bersuara depan suami wanita tu? Come on la wei...

Mana logiknya? NgaKku je la yang kau memang suka sebat bini orang, sebab kau diperturunkan ilmu tersebut dari Anwar kan? Sebab syok dia lain macam kan? Memasuki tempat terlarang? He he he

Lu orang tengok la sendiri, inilah rupa parti yang katanya ADIL! Khaiikk Ptuiihh!

No comments:

Post a Comment